LIVERPOOL BRENGT EERSTE BOD UIT OP ARNE SLOT

Liverpool heeft daadwerkelijk een bod bij Feyenoord uitgebracht om Arne Slot over te nemen als hoofdtrainer, zo meldt 1908.nl, de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord-fansite. Het bod van de Engelsen zou vele miljoenen lager liggen dan de vraagprijs van meer dan 15 miljoen euro die Feyenoord in gedachten heeft.

Eerder werd al bekend dat Slot bij de bookmakers op 1 stond om Jürgen Klopp aan het eind van dit seizoen te vervangen, zeker nadat de komst Ruben Amorim van Sporting Lissabon niet doorging. Slot zou zijn salaris in Engeland kunnen verdubbelen en wil Sipke Hulshoff volgens De Telegraaf meenemen.

1908.nl schrijft nu dat Liverpool officieel een bod uitgebracht heeft, dat 'vele miljoenen lager' ligt dan de vraagprijs van meer dan vijftien miljoen euro. De verwachting is dat het bod afgeslagen zal worden, waarna Liverpool met een verhoogd bod zal terugkeren.

Mogelijke opvolger

Feyenoord heeft ook gelijk een opvolger op het oog. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt om Robin van Persie door te schuiven, is dat meer een stap voor de lange termijn. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal, die nog bezig is met de cursus coach betaald voetbal, mag zich rustig gaan ontwikkelen als hoofdtrainer, wat waarschijnlijk bij SC Heerenveen gaat gebeuren.

Daarom is Feyenoord uitgekomen bij Joseph Oosting als mogelijke opvolger voor Slot. De trainer staat met FC Twente momenteel op een uitstekende derde plaats in zijn debuutseizoen in Enschede. Technisch directeur Arnold Bruggink zei onlangs nog dat hij het erg knap vond hoe Oosting presteert. Hij heeft nog een contract tot 2025 bij FC Twente.

2024-04-24T10:10:05Z dg43tfdfdgfd